SUAS GROUP podpoří sport

27/7/21
Sdílet tento příspěvek

(celá tisková zpráva ve formátu PDF)
(ilustrační fotografie ke stažení)

Energetická skupina SUAS GROUP podpoří sport v Karlovarském kraji. S novým logem na prsou se v sezóně 2021/2022 představí prvoligový hokejový tým HC Baník Sokolov a fotbalisté FK Baník Sokolov. Zároveň společnost podpořila i motokrosový závod Grand Prix České republiky v Lokti.

Skupina SUAS GROUP tak navázala na společenskou odpovědnost sesterské firmy Sokolovská uhelná. Ta patřila desítky let k významným podporovatelům sportu v Karlovarském kraji, ale svou pomoc musela před několika lety omezit v důsledku dramatického růstu cen emisních povolenek.

Citace:
Ing. Zbyšek Klapka, MBA, předseda představenstva SUAS GROUP, a. s.
“Probíhající transformace nám umožnila alespoň částečně obnovit podporu sportu v Karlovarském kraji, kde naše skupina měla v minulosti velmi významnou pozici. Věřím ale, že díky úspěšné restrukturalizace i v budoucnosti naše firma bude zastávat roli významného partnera nejen v oblasti sportu, ale i rozvoje celého Karlovarského kraje.”

Mgr. Tomáš Provazník, jednatel FK Baník Sokolov

“Podporu ze strany SUAS GROUP vnímáme také jako ocenění naší práce na úrovni mužů a mládeže. Jsem rád, že si nově založená společnost vybrala k podpoře právě Baník. Pevně věřím, že důvěru nezklameme a propojení klubu a SUAS GROUP bude dlouhodobé.”

Sdílet tento příspěvek
Nebyly nalezeny žádné položky.