Hlasujte v soutěži Stavby Karlovarského kraje pro naše rekonstrukce a projekty

19/5/23
Sdílet tento příspěvek


Hned čtyři želízka v ohni má společnost Sokolovská uhelná a skupina SUAS GROUP v letošním 22. ročníku soutěže Stavby Karlovarského kraje. Jedná se o rekonstrukci tří bytových domů v sokolovské ulici Pod Háječkem a o stavební úpravy domu v ulici Petra Chelčického, které do soutěže přihlásila SUAS Stavební. Dále jde o přístavbu restaurace u golfového areálu v Sokolově přihlášenou společností Golf Sokolov. V kategorii projektů soutěží ale také územní studie jezera Medard, jež byla přihlášena společností Sokolovská uhelná. Kromě odborné poroty může online hlasovat i veřejnost, a to do 22. června 2023.

Hlasuje se ve třech kategoriích – realizovaná stavba, projekt a zachráněná památka 2023. Veškeré informace o hlasování a o jednotlivých stavbách najdou zájemci na stránkách: Hlasování stavby Karlovarskéjo kraje | Stavby Karlovarského kraje (stavbykarlovarska.cz) Organizátoři poté vylosují pět hlasujících, kteří mohou získat například vyhlídkový let nad Karlovarskem, dárkový poukaz na večeři i odbornou prohlídku města Karlovy Vary s výkladem.

Soutěž každoročně vypisuje Regionální stavební sdružení Karlovy Vary spolu s Karlovarský krajem, Statutárním městem Karlovy Vary a s partnerskými stavebními organizacemi. Cílem akce je prezentovat mimo jiné všechny současné stavby v Karlovarském kraji, které jsou zkolaudovány a uvedeny do provozu v období předchozích tří let 1. 1. 2020 – 30. 4. 2023. Výsledky se vyhlašují během slavnostního ceremoniálu, jenž se uskuteční v rámci červnových Dnů stavitelství a architektury Karlovarského kraje 2023.

Sdílet tento příspěvek