Koupaliště a kemp Michal opět otevírá své brány

20/5/22
Sdílet tento příspěvek

Golfové hřiště v Sokolově, které spadá do skupiny SUAS GROUP, již zahájilo díky příznivému počasí letošní golfovou sezonu. Do té vstupuje s řadou novinek nejen pro golfové nadšence, ale i pro širokou veřejnost.

Sokolov 25. března 2022 – Díky příznivému počasí zahájil Golf Sokolov letošní golfovou sezonu již 21. března. Všech 18 jamek hřiště je v provozu včetně tréninkových ploch. Ty si mohou vyzkoušet i negolfisté nebo ti, které golf láká, ale zatím nemají složené golfové zkoušky pro hru na hřišti. Pro zájemce resort nabízí individuální i skupinové lekce golfu pro začátečníky i pro ty, kteří si chtějí po zimě zdokonalit svou techniku.

Na hřišti ještě probíhají přípravné práce, a proto platí do odvolání zvýhodněné green fee 800,- Kč (pro studenty a děti do 18 let platí green fee 400,- Kč a pro seniory od 60 let je zvýhodněné green fee 600,- Kč). Toto se nevztahuje na hráče s uhrazeným ročním hracím poplatkem.

Od letošní sezony zařadil resort Golf Sokolov do svého portfolia několik novinek. Působí zde nový Sekretář klubu, kterým se stal Jan Michalica.  Ten má z klubu bohaté zkušenosti z předchozích pozic, na kterých zde působil. „Vedení Golf Sokolov prošlo personální změnou. Hřiště je ve velmi dobré kondici a již zde vítáme první golfisty této sezony. Na sezonu chystáme několik novinek. Chceme náš resort a golf přiblížit i široké veřejnosti. Několik let u nás funguje Golfové centrum mládeže, které se orientuje na trénování dětí. Výhodou golfu je, že děti tráví celý den venku na vzduchu a současně si tak upevňují vztah k přírodě. O tom, že golf není tak nákladný sport, jak mu přechází jeho pověst, se u nás můžete přesvědčit“ uvádí nový Sekretář Golf Clubu Sokolov Jan Michalica.

K resortu patří i přilehlá restaurace s terasou, kde jsou vítáni také negolfisté z řad milovníků gastronomie nebo těch, kteří se věnují cyklistice či procházkám v okolí hřiště. Každý pátek restaurace nabízí speciality z grilu.

O Golf Clubu Sokolov

Golfové hřiště v Sokolově je součástí revitalizace důlní činnosti Sokolovské uhelné. Hřiště vzniklo v místě původního hnědouhelného dolu Silvestr. Na podzim roku 2005 byli na hřišti již první hráči, oficiální otevření hřiště se ale datuje k září 2006. Jde o plnohodnotné 18ti jamkové golfové hřiště se zázemím klubovny a restaurace s klubovou základnou 422 hráčů. Je členem společného golfové pasu s dalšími golfovými kluby v okolí (Mariánské Lázně, Karlovy Vary, Františkovy Lázně a Kynžvart).

Sdílet tento příspěvek