Novou tiskovou mluvčí společnosti Sokolovská uhelná a sesterské skupiny SUAS GROUP se stala Jana Pavlíková

19/1/23
Sdílet tento příspěvek

Na pozici tiskové mluvčí skupiny přišla Jana Pavlíková po šestnáctiletém angažmá ve funkci tiskové mluvčí Krajského úřadu Karlovarského kraje a dále vedoucí oddělení vnějších vztahů a styku s veřejností. Kromě dlouholeté spolupráce s médii s sebou přináší profesionální zkušenosti v oblasti PR, tvorby a implementace komunikačních strategií. 

„Je to pro mě obrovská výzva, posun směrem z veřejné správy do velké společnosti, která má historicky své kořeny v tomto kraji a je spjata s těžbou a energetikou, nyní ale také prochází transformací a plánuje řadu moderních rozvojových aktivit. Těším se, že budu u realizace těchto projektů, protože jde nejen o skvělou profesní příležitost, ale uskutečnění plánovaných vizí může přinést pozitivní proměnu celého regionu.“

Už během studií na Filozofické fakultě univerzity Karlovy začala pracovat jako moderátorka Rádia Dragon, kde se posléze stala programovou ředitelkou. Prošla několika regionálními televizemi, poté nastoupila na krajský úřad. V letech 2019/2020 se stala taktéž tiskovou mluvčí Asociace krajů ČR. Po dobu svého působení na krajském úřadě spolupracovala se všemi dosavadními hejtmany Karlovarského kraje.