SUAS GROUP rozšiřuje svůj tým manažerů

2/9/22
Sdílet tento příspěvek

Sokolovská uhelná pokračuje ve své transformaci v nejen energetickou skupinu SUAS GROUP a rozšiřuje svůj tým manažerů. Do skupiny nově nastoupil nový technický ředitel, přišel z Deloitte.

Na nově zřízenou pozici technického ředitele do skupiny Sokolovská uhelná nastoupil Martin Čermák. Ve své nové roli se bude věnovat zejména rozvojovým projektům, které vyplývají z transformační strategie Sokolovské uhelné i projektům v sesterské SUAS GROUP. S holdingem Sokolovská uhelná spolupracoval na různých projektech již od roku 2000.

Martin Čermák se připojil k nově budovanému manažerskému týmu skupiny Sokolovská uhelná a SUAS GROUP z nadnárodní poradenské společnosti Deloitte, kde posledních téměř 8 let působil jako ředitel v oddělení poradenských služeb.  

V dosavadním působení byla mou expertízou strategie a procesní optimalizace s využitím pokročilé datové analytiky v průmyslovém segmentu a právě tyto zkušenosti mohu nyní v Sokolovské uhelné i v sesterské SUAS GROUP zúročit. Z globální společnosti přináším do ryze české průmyslové skupiny standardy systému strategického řízení a věřím, že se mi tím podaří spolu s mými novými kolegy ve vedení přispívat k dalšímu rozvoji celé skupiny“, uvádí ke svému jmenování nový technický ředitel Sokolovské uhelné a SUAS GROUP Martin Čermák.

Kromě dlouhodobého působení v Deloitte má zkušenosti i z dalších firem ze soukromého segmentu nebo také zkušenosti ze státní správy, protože ve své kariéře působil také na Ministerstvu zahraničních věcí ČR.

 

Martin Čermák studoval Fakultu strojní na Západočeské univerzitě v Plzni. Ve volném čase se rád věnuje historii a sportuje.