Cestou na karlovarskou kolonádu navštivte Green Wellness Shop v Lázních III

7/5/24
Sdílet tento příspěvek

SUAS GROUP staví své aktivity nejen na pilíři energetiky, strojírenství či dopravy, ale rozvíjí se také v oblasti lázeňství a hotelnictví, které má v Karlovarském kraji dlouhou tradici. Do budovy Lázní III v Karlových Varech poblíž Mlýnské kolonády nyní míří návštěvníci nejen kvůli skvělé úrovni lázeňské léčebné péče ve Windsor Spa Hotelu, ale také zde byl nově otevřen obchůdek Green Wellness Shop. Obchod nabízí koupelové soli, bylinné, rašelinové a minerální koupele i doplňky pro saunový rituál.

Green Wellness Shop začal vznikat začátkem září 2023. Majitelé postupně vybavili rekonstruované prostory bývalé lékárny a mezitím usilovně přemýšleli o konceptu obchodu, který má udělat radost zákazníkům, ale i těm, kteří odtud dostanou originální dárek. „Nakonec padlo konečné rozhodnutí nabídnout tuzemské přírodní produkty určené k péči o tělo, podporující zdravý životní styl, ale také pro potěchu ducha a mysli. Protože jsme svou polohou orientováni především na lázeňské hosty, bylo naší snahou, aby si lidé přenesli v podobě našich produktů kousek lázeňské pohody a péče k sobě domů,“ vysvětlila vedoucí obchodu Nikola Dörflerová.

Stačí vstoupit do Green Wellness Shopu a návštěvníka pohltí jedinečná atmosféra klidu a relaxu umocněná atraktivní aranží nabízeného zboží. „Chtěla jsem tady být pár minut, ale těch krásných věcí je tolik, že asi utratím víc, než jsem plánovala,“ usmívá se paní Marie, která si zatím vybrala saunovací metličku a sadu luxusních ručníků. „Kromě přírodní kosmetiky k péči o tělo, nabízíme také speciální CBD nebo huminovou kosmetiku na ošetření problematické pokožky. Pro úlevu od bolesti a pohodu v každodenním pohybu máme pestrou nabídku masážních gelů, krémů, balzámů a bylinného mazání. K posílení imunity a podpoře zdravého životního stylu u nás najdete přírodní vitamínové doplňky, superpotraviny, lahodné čaje a smoothie, zdravé mlsání a také třeba medicinální vína,“ vyjmenovala Nikola Dörflerová. Krásným dárkem jsou například designová, ručně vyráběná mýdla nebo jedinečné šperky z pravých květů a jiných přírodních materiálů.

Každý, kdo plánuje cestu do Karlových Varů, nebo se jen tak vypraví na procházku městem, bude v Green Wellness Shopu vítán. A kdyby se bez některého z voňavých lákadel zakoupených v obchodě nedokázal obejít, do budoucna bude moci využít i e-shop se zasíláním v ČR i do zahraničí.

Další informace můžete najít také na webu hotelu Windsor.

Sdílet tento příspěvek